Helemaal zijn wie je bent! - Klankconcert

klankconcert-coaching-klankschalen-dynamika-in-liefde-leven

Als je het licht volgt dat er binnen in jou is, dat er binnen in ieder mens is, dan kun je gemakkelijker jezelf zijn. Dat betekent niet dat er altijd alleen maar licht is. Soms is het ook donker, als je bijvoorbeeld verdrietig, ziek of angstig bent. Toch, als ook dat er mag zijn, komt er weer rust van binnen en is er ook het gevoel van jezelf te zijn, met alles wat er is.

Soms lijkt er  veel voor nodig om het gevoel te hebben dat je jezelf mag zijn, stellen we eisen aan de omgeving of hebben we het gevoel dat de omgeving eisen aan ons stelt en verhindert dat ons om onszelf te zijn. Ik vind het zo verfrissend om te ervaren wanneer ik de stilte inga of mij mee laat voeren door meditatieve klanken, dat ik die rust weer ervaar en dan ook mezelf voel. Dat ik er dan niets voor hoef te doen. Dit vind ik dan ook een mooi thema voor een klankconcert.

Het klankconcert

Chinese-gong-2.jpgIn een klankconcert stem ik mij af op de energie van de deelnemers met het thema in mijn achterhoofd.

Door het ondergaan van de klanken van diverse instrumenten, zoals Tibetaanse klankschalen, een Chinese tempelgong, diverse ratels en mijn eigen stem, wordt het steeds stiller in jezelf.  Elke klank heeft zijn eigen trilling en kan je in een diepe ontspanning of in diepere lagen van je bewustzijn brengen. Daardoor kun je ook ontdekken wat er in jouzelf naar buiten wil komen, wat er in jouzelf leeft en hoe het is als je niets hoeft, alleen maar hoeft te zijn. 

Ik vind het fijn om voor jou te mogen spelen.

Praktische gegevens

  • Datum: dinsdag 19 juni 2018
  • Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
  • Plaats: Trainingsruimte Dynamika, Oostenburgervoorstraat 128, Amsterdam
  • Aanmelden: Klik hier
  • Kosten: € 15,00 (contant aan de deur te betalen)
  • Meenemen: een slaapmatje of luchtbed, een slaapzak of dekentje, een kussentje

Bijzonderheden: 's Avonds zijn de deuren van het pand gesloten. Als je gearriveerd bent, graag even bellen met 020 - 639 10 99 en dan wordt je binnengelaten.

Meer informatie over klankconcerten, klik hier.

« terug naar overzicht