Maria Magdalena - Een andere blik op je vragen

maria-magdalena-visioen-channeling-coaching Heb je een bepaalde vraag of probleem die je eens voor wilt leggen aan iemand die jou daar een ander perspectief op kan geven, iemand die daar onbevooroordeeld naar kijkt? Iemand die je kan bevestigen in het zetten van de voor jou goede stappen of iemand die je moed in kan praten?

Dat kan door middel van channeling. Ik channel Maria Magdalena en elke vraag die voor jou belangrijk is, kun je aan haar voorleggen.

 

Wat voor vragen kun je Maria Magdalena stellen?

Eigenlijk kun je elke vraag aan Maria Magdalena stellen. Dit kunnen vragen zijn over:

  • je leven of levenspad;
  • je werk;
  • de oorzaak van bepaalde problemen;
  • je familie en relaties;
  • je emoties en hoe die te ontwarren;
  • inspiratie vinden;
  • hoe met bepaalde zaken om te gaan;
  • ofwel dat wat voor jou belangrijk is.

Wat is channelen?

Channelen is voor mij het mij open stellen voor een hogere energie- en informatiebron. Dat kunnen engelen, gidsen, meesters zijn. Het zijn allemaal lichtwezens die aanwezig zijn in de hogere niet-zichtbare werkelijkheid en die we soms kennen uit het Aardse bestaan. Zo is Maria Magdalena bekend uit onze geschiedenis, maar er zijn ook mensen die lichtwezens channelen die niet bekend zijn uit onze Aardse geschiedenis. Deze lichtwezens kunnen ondersteunend werken in het gaan van je levensweg. Ze zullen je echter nooit afhankelijk van hen maken. Jijzelf neemt je eigen besluiten en maakt je eigen keuzes.

Als ik Maria Magdalena channel, voel ik een warme aanwezigheid die anders is dan wanneer ik gewoon op mijzelf ben. Als ik haar channel, vang ik als het ware haar antwoorden op in mijn gedachten. Haar perspectief op vraagstukken is een perspectief dat voor mijzelf vaak ook verrassend is en waar ik ook weer van kan leren. Kortom, de inhoud van de gechannelde informatie is kwalitatief anders dan wanneer alleen ikzelf mijn licht op iets zou laten schijnen. Ik blijf zelf wel aanwezig, maar laat elke eigen gedachte telkens weer los en concentreer mij op Maria zelf.

Voor meer informatie over channelen en Maria Magdalena, klik hier.

Wat kun je van een channeling verwachten?

Een channeling biedt geen absolute waarheden. De enige leidraad die er is, ben jijzelf. Als datgene wat wordt gezegd of wat jij ervaart tijdens een channeling voor jou "waar" is of jou raakt, dan is het aan jou om dat aan te nemen en in je leven te integreren, of niet.

Een gids, zoals bijvoorbeeld Maria Magdalena, laat je een ander of nieuw perspectief of andere mogelijkheden zien. Ze kan je laten ervaren hoe het is op een andere wijze naar je vraag of probleem te kijken. Zij kan je de bevestiging geven die je nodig hebt om een bepaalde stap te zetten, een stap die je tot nu toe hebt uitgesteld of niet durfde te nemen. Het kan je helpen om meer rust en ontspanning te vinden in je leven.
Aan jou om te kiezen wat je daar mee doet.

Het is mogelijk om een channeling bijvoorbeeld te combineren met een individuele klankbehandeling.

Meer informatie of een afspraak?

Voor een afspraak of meer informatie, klik hier of bel mij op het volgende telefoonnummer: 020 - 639 10 99.