Klankheling

Ervaar je wel eens dat je je niet fit voelt of niet in balans bent, dat je niet lekker in je vel zit en iets anders wilt dan er weer over praten? Dan kan het fijn zijn je te laten verwennen door een klankbehandeling waarin ik gebruik maak van diverse instrumenten zoals Tibetaanse klankschalen, een Oceandrum, een Chinese tempelgong, diverse ratels en mijn eigen stem.

klankbehandeling-coaching-dynamika-in-liefde-levenDe werking van klanken op je lichaam en geest

Elke klank heeft zijn eigen trilling en dus een ander effect op je lichaam. Deze klanken kunnen de spanningen in je lichaam verminderen en je in een diepe ontspanning brengen. Klanken kunnen blokkades in je lichaam openen, je gedachten in een lagere versnelling zetten en het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleren. Daarnaast kunnen de klanken je ook in diepere lagen van je bewustzijn brengen, de chakras openen, een innerlijke reis ondersteunen of je het gevoel geven dat je even helemaal weg of ergens anders bent.

Hoe werkt een individuele klankbehandeling?

Bij een klankbehandeling lig je op een behandeltafel. Naast de behandeltafel staan diverse klankschalen opgesteld.
Je kunt met een bepaald thema of speciale vraag de behandeling ingaan, maar dat hoeft niet.
Tijdens de behandeling zal ik de klankschalen aanslaan, eventueel in combinatie met het gebruik van andere instrumenten. Ik kan de klankschalen ook op je lichaam plaatsen om een nog diepere werking van de klanken te bewerkstelligen.
Een klankbehandeling duurt ongeveer 1 uur.

Chinese-gong-2.jpgInnerlijke reis of traumaverwerking

Het is mogelijk om je klankbehandeling te combineren met een geleide meditatie waardoor je tijdens de behandeling een innerlijke spirituele reis kunt maken, zodat je jouw eigen antwoorden vindt op voor jouw belangrijke vragen.
Als je het prettig vindt, is het ook mogelijk om een klankbehandeling te combineren met een systeemopstelling. Dit kan heel helend zijn wanneer er bepaalde vragen zijn of traumas verwerkt willen worden.
Kortom, je kunt een klankbehandeling helemaal op maat maken.

 

Wat mag je van een klankbehandeling verwachten?

Mensen ervaren allemaal iets anders in een klankbehandeling. Dit is ook afhankelijk van de intentie waarmee je erin gaat. Dit zijn enkele ervaringen van klanten:

Ik ervoer een diepgaande ontspanning. Het was heerlijk om dit te mogen ontvangen!"

Mijn eigen thema wordt aangeraakt en er vindt verwerking plaats op een energetisch niveau. Dit is niet bewust, heel non-verbaal en erg prettig."

Ik ben ontroerd door de mooie klanken en heldere tonen van de instrumenten. Het zingen is ook heel fijn, ik voelde me gekoesterd."

Ik vond het heel ontspannend en wonderlijk om die trillingen van de klankschalen door mijn hele lichaam te voelen Gaan. Dat was heel fijn om te voelen. Het zingen ven Gertrudie resoneerde ook op een prettige manier in mijn lijf. Ze heeft ook met de schalen op mijn keel gewerkt. Twee dagen later kreeg ik ineens keelpijn. Ik heb daar de hele dag last van gehad, maar de volgende dag was het weer over. Ik heb weer iets losgelaten."

Ik ben naar diepe lagen in mijn lichaam en mijn bewustzijn gegaan."

Mijn lichaam is warm, het is alsof er een kacheltje is aangegaan."

Ik ging heel geëmotioneerd de behandeling in, ik kwam er opgeruimd weer uit. Ik kreeg ook allerlei beelden, heb het gevoel dat ik een verre reis heb gemaakt."

Sinds de klankbehandeling voel ik mij beter. Ik ervaar meer rust  en ontspanning. Ik kan gemakkelijker in de positieve energie blijven."

Alle zorgen vielen van mij af. Mijn ademhaling werd in ene heel rustig en diep; ik voelde de spanningen in mijn lijf wegvloeien. De nacht erna heb ik veel rustiger geslapen dan de voorgaande nachten, ik kon mij weer overgeven aan de slaap. Ik werd nu echt uitgerust wakker."

Door de behandeling ben ik meer tot rust gekomen. Ik ben over een drempel heengegaan. Er kwam daardoor veel verdriet los. Nu is er meer ruimte in mij en dat voelt prettig." 

Meer informatie of een afspraak?

Voor een afspraak of meer informatie, klik hier of bel mij op het volgende telefoonnummer: 020 - 639 10 99.