Coaching in leven - werk - kinderen

bloem-coaching-opstelling-liefdeZit je vast in je leven, je werk, of met je kinderen? Voel je je benauwd in de situatie waarin je nu zit? Vraag je je wel eens af of er niet meer uit het leven te halen valt? Wil je weer inspiratie voelen of het gevoel hebben dat je de regie hebt over je leven? Schiet je regelmatig in de angst of paniek bij bepaalde situaties en wil je daar met meer ontspanning in kunnen staan? Als je jezelf in dit soort vragen herkent, dan kan coaching misschien iets voor je betekenen.

Als coach bied ik jou een ruimte waar je mag zijn wie je bent. Ik bied je geen kant-en-klare antwoorden en kan ook niets voor je oplossen. Ik geef je wel inzichten en bied je andere perspectieven die jou kunnen helpen om meer te ontspannen en je eigen keuzes te maken. Ik kan je helpen om in je eigen kracht te komen en de stroom van Liefde weer te gaan voelen. Liefde voor jezelf, Liefde voor de ander, Liefde voor het leven, Liefde voor Moeder Aarde.

Onderwerpen voor coaching:

De coaching kan zich richten op:

  • Je leven: Dit kan gaan over algemene vragen over het leven, hoe de balans te vinden in je leven, je levensenergie (terug) te vinden, hoe in liefde te leven, hoe je eigen bijdrage aan de wereld te leveren, en meer.
  • Je werk: Dit kan gaan over je positie in je werk of bedrijf innemen, in je eigen kracht komen en zijn, faalangst in de vorm van te hard werken, dingen uitstellen of perfectionisme, hoe weer het plezier in je werk te krijgen, en meer.
  • Je kinderen: Dit kan gaan over jouw positie in je eigen gezin of in je gezin van herkomst, over pleegkinderen of adoptiekinderen, hoe je je kind kunt ontlasten van jouw eigen lasten, hoe om te gaan met je kinderen, en meer.

Hoe werk ik:

Binnen coachgesprekken kan ik gebruik maken van de volgende "technieken":

  • Systemisch werk in de vorm van familie-opstellingen of organisatieopstellingen. Als je wilt weten hoe dit werkt, klik dan hier.
  • Innerlijk Kind Therapie. Meer weten hierover? Klik hier.
  • Meditatie en visualisatie-oefeningen.
  • Stemwerk.
  • Energetisch werk en channelingen.
  • Soul-Body Fusion®.

Als je jezelf wilt voorbereiden op het doen van een systeemopstelling, klik dan hier.

Meer informatie of een afspraak?

Voor een afspraak of meer informatie, klik hier of bel mij op het volgende telefoonnummer: 020 - 639 10 99.