Wie is Maria Magdalena?

maria-magdalena-visioen-channeling-coachingMaria Magdalena leefde ongeveer 2000 jaar geleden in het gebied rond de Middellandse Zee waar nu Israël, Palestina en Egypte liggen. Zij was de vrouw van Jezus Christus en zij waren gelijkwaardig aan elkaar. Na de kruisiging van Jezus is zij naar Groot-Brittannië en Frankrijk getrokken. Aangenomen wordt dat zij in Frankrijk gestorven is.

Maria Magdalena is voor de Christelijke kerk altijd een grote bedreiging geweest en wordt daarom in de verschillende Bijbels en Christelijke verhalen nog steeds vaak als prostituee afgeschilderd. Dit beeld klopt niet. Maria Magdalena was in haar eigen tijd al een wijze vrouw die was ingewijd in diverse spirituele en mystieke tradities en instrueerde leerlingen in het volgen van De Weg, de leer van Jezus Christus.

Wordt Maria Magdalena door meer mensen gechanneld?

Ja. Er worden zelfs boeken gepubliceerd waarin gechannelde informatie van Maria Magdalena staat. Maria Magdalena is een kracht op deze aarde die alleen maar goedheid, licht en liefde vertegenwoordigd. Zij is een gids of lichtwezen die zich beschikbaar stelt voor iedereen die dat wil. Ik heb haar leren kennen als een wijze, liefdevolle en humoristische vrouw.
Ik channel Maria Magdalena sinds ik haar op Gozo in Malta in een visioen heb ontmoet.

Hoe anders is je eigen wijsheid dan die van Maria Magdalena?

Maria Magdalena heeft eens tegen mij gezegd:

"I am you, you are me, each in their own way!"

Ofwel, we zijn één en toch ook ieder weer anders. Deze uitspraak geldt voor ons allemaal. We komen als mensen allemaal uit dezelfde Goddelijke bron. Eigenlijk betekent dit dat je een lichtwezen als Maria Magdalena ook in jezelf kan vinden, net als andere lichtwezens. Het enige wat je hoeft te doen is je erop af te stemmen, je stil te maken voor alle wijsheid die er in jou is.

Aanbevolen literatuur

Als je meer over Maria Magdalena wilt lezen, dan kan ik je van harte de volgende boeken aanbevelen:

De geheime boodschap van Maria Magdalena.
Inclusief het recent ontdekte evangelie van Maria Magdalena.
Claire Nahmad en Margaret Bailey
Uitgever: VBK Media, 2007.
ISBN: 9789043909594

De Vrouw Met De Albasten Kruik
Maria Magdalena En De Betekenis Van De Graal
Maria Starbird
Uitgever: Ankh-Hermes B.V., 1995
ISBN: 9789020280630

Het Magdalena Manuscript
Tom Kenyon en Judi Sion
Uitgever: Petiet, 2004
ISBN: 9789075636482

Meer informatie of een afspraak?

Voor een afspraak of meer informatie, klik hier of bel mij op het volgende telefoonnummer: 020 - 639 10 99.