Over Dynamika - wie zijn wij?

"Dynamika, advies, training en coaching" is in 2001 door Gertrudie Boersen en Sjan Verhoeven opgericht in Amsterdam om vooral die dingen te doen die wij leuk vonden.

Gertrudie Boersen heeft in eerste instantie vooral gewerkt als interim-manager in de gezondheidszorg en welzijnssector en is sinds 2008 weer vooral als trainer en coach gaan werken en heeft Dynamika ontwikkeld tot het trainings- en coachbureau dat het nu is.

Sjan Verhoeven heeft zich vanaf 2003 toegelegd op het begeleiden van (jong)volwassenen met dyslexie. Zij heeft inmiddels meer dan 700 (jong)volwassenen met dyslexie begeleid. Inmiddels is dat de grootste activiteit van Dynamika geworden.

Gertrudie Boersen

Gertrudie BoersenGertrudie Boersen is directeur en oprichter van Dynamika, trainer, coach, systeemopsteller, auteur en klankenmaker.

Zij begeleidt mensen bij levensvraagstukken en (jong)volwassenen met dyslexie, AD(H)D en dyscalculie in het verminderen van hun faalangst.

Zij is medeauteur van de boeken "Dyslexie: stoornis of intelligentie!" en "Slimmer dan je baas."

Meer informatie over Gertrudie Boersen

Sjan Verhoeven

Sjan VerhoevenSjan Verhoeven is directeur, trainer, coach en cranio-sacraaltherapeut voor (jong). Zij is in Nederland een voorloper in het ontwikkelen van een visie op dyslexie, AD(H)D, dyslcalculie, autisme en hoogbegaafdheid waarin de andere manier van denken van deze mensen, ofwel het conceptuele denken, een centrale rol speelt. Een visie die daarmee ook ruimte geeft om de positieve kanten van mensen met deze diagnose(s) in het werk te integreren. Zij is zelf dyslectisch, hoogbegaafd, heeft dyscalculie en ASDHD en werkt vooral met (jong)volwassenen.

Meer informatie over Sjan Verhoeven (Website www.geniaaloprechts.nl)

Annelies Heus

Annelies HeusAnnelies Heus is secretaresse voor alle adviseurs en coaches van Dynamika en werkt op maandag en woensdag.

Zij geeft vaak de eerste informatie, maakt offertes op, plant afspraken en handelt telefoontjes af.

 

 

Meer informatie over Annelies Heus (Website www.geniaaloprechts.nl)